Sider

mandag 17. februar 2014

Pizza for minimage

Familien med gjester skulle ha pizza på lørdagen og jeg lurte veldig på hva jeg skulle gjøre. Omelett var det som jeg egentlig hadde bestemt meg for, da med samme kjøttsaus og kylling.

Dette var frem til jeg kom over en spennende oppskrift på instagram, @hannebo la ut et alternativ til tradisjonell pizzadeig. Nemlig en deig laget av tunfisk. Hun lovet at det smakte ikke fisk og var aldeles nydelig. Så da bestemte jeg meg for å prøve den. Jeg må bare si at dette var et fantastisk alternativ. En kunne nok smake litt tunfisk om en smakte godt etter, men det var ingen fiskesmak.

Oppskrift:
100g tunfisk (press av vannet)
30g havregryn
1 egg

Mos sammen og bruk hendene til å trykke flat deigen på et bakepapir. Stek i 15 min på 225 grader, neders i ovnen. Ha på ønsket fyll og stek 10 min til.

Bare bunnen gir 20g karbohydrater, 38g protein(!) og 8g fett

Av fyll valgte jeg tomatsaus (hjemmelaget av løk, krydderier og hermetiserte tomater) og kylling. En kan ha på akkurat det en selv syns er godt. Det ble litt for mye ost på og jeg klarte ikke spise mer enn en fjerdedel av pizzaen. Men godt var det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar