Sider

tirsdag 21. januar 2014

Grønnsaksgryte med Torsk og Steinbit

Vi fant et nydelig stykke steinbit på butikken. Det var marinert med oregano og chili. Nam altså.
Denne gryten skal vi ha igjen neste uke.

Fremgangsmåte:
-stek litt løk i litt rapsolje
-tilsett vann med fiskebuljong (ca 1/2 liter, vi lagde til 3,5 personer)
-Finkutt grønnsaker og la de koke. Fyll opp med grønnsaker slik at det er like mye veske og grønnsaker. Vi brukte: paprika, brokkoli, blomkål, kålrabi, gulrot.
- Husk krydder. Vi brukte dill, chilli, ingefær, korriander, pepper
- Legg så fiskestykkene på toppen og la det dampe til fisken er ferdig.

Vi hadde villris til denne retten. Jeg to ss. Totalt ca. 340 kcal.

Closeup of fresh green broccoli

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar